Uit tegen Huissen 2 wist RDC niet te winnen. Als eerste was Eric-Jan van Reenen klaar. Na een spannende opening liep hij in een forcing en met een schijf achter was er geen eer meer te behalen. Thomas Wielaard leek op weg naar de overwinning, na een prachtige podkowa met 2 schijven winst leek het appeltje eitje, helaas overzag Thomas de laatste grap van zijn tegenstander en moest hij genoegen nemen met gedeelde punten. Richard Kromhout won uit het niets, zijn tegenstander dacht geniaal te wezen, maar overzag een klein offer en gaf direct op.

 

Eric Hogewoning had een onderhoudende partij, met wederzijds risicovolle zette, dat het remise werd lag niet aan de spanning op het bord. Steven den Hollander speelde een omsingeling, lange tijd leek het heel moeilijk voor Steven, maar toen hij in het late middenspel via een offer vrije doorloop kreeg naar dam, leek het opeens gewonnen, maar ja gewonnen lijken en winnen daar zit nog wereld van verschil in, Steven vond het niet en moest berustten in remise. Denise van Dam heeft haar seizoen niet, ook deze partij was er weer weinig aan de hand, onder tijdsdruk overzag ze echter wat en dat moest ze direct bekopen met een nederlaag.

Richard Meijer maakte meteen weer gelijk, na eerst het hele centrum verovert te hebben, sloot hij daarna zijn lange vleugel af, waarna het een koud kunstje was om te winnen. Arjen de Mooij probeerde wel veel, maar zijn tegenstander wilde niet bezwijken, remise was dan ook een logisch resultaat. Cor van Dusseldorp speelde in de opening op een prachtige combinatie, echter helaas voor Cor zag zijn tegenstander het en moest Cor daarna hard vechten voor een punt. Laura Andriessen speelde een prima partij tot in het eindspel, daarin koos ze niet te juiste voortzetting, waardoor ze haar goede spel niet met een punt kon belonen. Alles bij elkaar een 11-9 nederlaag. Een seizoen waarin veel kansen werden gemist, niet dat RDC om het kampioenschap had kunnen meespelen, maar een derde plaats had er toch ingezeten.