De eerste ronde van de jeugdcompetitie werd afgelopen vrijdagavond gespeeld. RDC 1, met Viviƫnne, Victor en Lucas mochten naar Hazerswoude om het op te nemen tegen Samen Sterk. Deze jongens waren duidelijk nog een maatje te groot, maar met toch 4 punten en 3 serieuze partijen en strijd konden ze toch tevreden naar huis.

RDC 2 speelde thuis tegen IJmuiden 2. De tegenstanders waren ruim op tijd aanwezig. Onze spelers ook, Thomas is nog nooit zo vroeg geweest, zelfs eerder dan de trainer! Mark en Bas hadden minder last van de zenuwen. Na een eerste aarzeling deden de spelers van IJmuiden enthousiast nog even mee met de training. Daarin waren ze regelmatig scherper dan de onzen dus we konden onze borst nat maken. Ronde 1 werd er verbeten gestreden en met hier en daar best wel wat mazzel, werd het 6-0 voor de onzen. Toen bleek ook de pijp helemaal leeg te zijn bij de tegenstanders en was de conditie van RDC vele malen beter, ronde 2 en 3 werden dan ook louter klinkende overwinningen voor RDC

Alles bij elkaar een geslaagde avond en wij kijken alweer uit naar de wedstrijden over 2 weken. Waarin we ook hopen op het debuteren van Jilles bij RDC 1 en Rune bij RDC 2. De actuele stand is hier te vinden: actuele stand.