Bij de Rijnsburgse Damclub is het nooit komkommertijd. Terwijl damverenigingen in de regio’s zomers sluiten, dammen we in Rijnsburg gewoon door.

Sterker nog, het prestigieuze zomerdamtoernooi gaat van start. Vanaf 8 juli tot en met 19 augustus wordt er op vrijdagavond gespeeld met als inzet mooie prijzen en een grote beker voor de uiteindelijke winnaar. Dit jaar is het bekende Rijnsburgse installatiebedrif Grimbergen Installaties de sponsor van dit zomerdamtoernooi. Zonder hun gulle bijdrage was het niet mogelijk geweest om het zomertoernooi op deze manier te organiseren. Wij danken Grimbergen Installaties dan ook hartelijk.

Naast de titelverdediger en andere trouwe leden van onze club hebben, verwachten wij ook dammers uit de regio Leiden en Den Haag. Kortom, het beloofd een spannende zomer te worden. Zoals gezegd, kunnen aan dit toernooi ook niet-leden meedoen. Wil je een keer kennis maken met dammen of de Rijnsburgse Damclub stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of loop op vrijdagavond even voor 20:00 uur binnen bij de Wilhelminaschool in Rijnsburg.

Toernooigegevens:

Startdatum: 8 juli 2022
Einddatum: 19 augustus 2022
Aanvang: 20:00 uur (graag 19:50 uur aanwezig i.v.m. de loting)
Speeltempo: 1 uur + 1 minuut per zet
Jeugdspeeltempo: 50 minuten + 10 seconden per zet
Klasse: Hoofdklasse en Eerste Klasse
Loting: "zwitsers rating", gespeeld volgens de KNDB-reglementen
Bonuspunt: bij twee of meer keer afwezig, krijg je een compensatie van een punt.
Prijzen: 1e prijs € 60, 2e prijs 40, 3e prijs € 25 (zowel voor de Hoofdklasse als de Eerste Klasse)
Inschrijfgeld: GEEN
Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.