In het kampioenschap van Rijnsburg boekte Richard Kromhout afgelopen vrijdag een belangrijke overwinning op Richard Meijer. Normaal gesproken spelen beiden Richards samen met Arjen de Mooij om de titel. Dus een overwinning op een directe concurrent is eigenlijk een vierpunter. Al is het kampioenschap van Rijnsburg nog niet gestreden, want ook de talenten Steven den Hollander en Thomas Wielaard staan er nog steeds goed voor.

 De actuele stand is te zien op http://toernooibase.kndb.nl ook via de website van RDC www.damclubrdc.nl is alles te volgen.

De partij van afgelopen vrijdag is na te spelen via de volgende hyperlink http://toernooibase.kndb.nl/opvraag/applet.php?taal=&kl=17&Id=4384&r=2&jr=15&wed=809424 ook is hier te komen, via enkele klikjes via de website van de damclub.

Naast de spanning in de a-groep zijn zeker de b-groep en de c-groep net zo spannend. In de b-groep probeert Daniel Boom het kampioenschap veilig te stellen de komende weken, maar in deze groep kan iedereen van iedereen winnen, dus er zijn nog meer kappers op de kust.

In de c-groep lijken de broers Jac en Gert van Delft het onderling uit te gaan maken en kan de onderlinge wedstrijd weleens van doorslaggevend belang worden.