Een erg makkelijke middag had RDC afgelopen zaterdag tegen CEMA 2 uit Geleen. De tegenstander was, maar met 8 spelers komen opdagen dus hadden Arjen de Mooij en Richard Kromhout allebei een twee zonder te spelen. De 4-0 voorsprong werd snel uitgebouwd door Cor van Dusseldorp die zijn tegenstander hardhandig van het bord sloeg.

Denise van Dam heeft haar seizoen niet, na wederom een mooie opening waarin ze voordeel verkreeg lukte het haar niet om dit vast te houden. Wat kleine foutjes in het middenspel gaven haar een ongelukkige stand, die en dat heb je in een pech seizoen ook verloren bleek. Steven den Hollander speelde een strakke partij, toen zijn tegenstander van alle ellende, een lichte combinatie toeliet was het pleit snel beslist. Laura Andriessen had een mooie flankaanval helaas verzandde het allemaal een beetje op het eind en kwam de winst er dan ook niet uit.  Eric Hogewoning leek zijn tegenstander te overvleugelen, echter zoals wel vaker had Eric tijdnood en hierin liet hij zijn dam eenvoudig vangen en was winst niet meer haalbaar.

Thomas Wielaard liet zien dat hij steeds beter in vorm komt, in een strakke aanvalspartij wist hij zijn tegenstanders stand helemaal te splitsen, die bleef door spelen waardoor Thomas wat lang moest wachten op de overwinning, maar die kwam geen moment in gevaar. Richard Meijer kwam in het middenspel een schijf voor, die verloor hij wat later weer, maar daarvoor had hij wel een doorbraak, dit bleek voldoende voor de winst. Eric-Jan van Reenen tenslotte kon geen mooi einde maken voor RDC in een moeilijke late middenspel positie vond hij niet de juiste voortzetting, hij kreeg nog wel een lang eindspel, maar hierin liet zijn tegenstander geen steken vallen en restte er voor Eric-Jan niets anders dan te capituleren. Alles bij elkaar een ruime 14-6 overwinning.